M'n liefste vrienden, familie, volgers, collega's en natuurlijk mijn liefste klantjes,

Afgelopen woensdag werd Lilalipsy héél plots offline gehaald. We kregen geen waarschuwing, maar ineens een volledige banning van onze webshop. Ik had pas een grote, gloednieuwe collectie gelanceerd. Daar énorm veel tijd, centjes en energie aan gespendeerd. Om dan ineens volledig offline te gaan, dat deed écht pijn. Ik ga eerlijk zijn, ik heb me écht slecht gevoeld de afgelopen dagen. Ben zelfs flauwgevallen, door hyperventilatie van de stress. Lilalipsy mag niet verder onder dezelfde naam, omdat een grote speler enkele letters hetzelfde heeft - en zij hiervoor een 'trademark' hebben. Je kan dit aanvechten natuurlijk, maar dan was Lilalipsy nog langer van de radar. Ik heb samen met Thomas, mijn vaste IT'er (én de man van mijn lieve vriendin Sarah), meteen kunnen schakelen - waarvoor grote grote dank aan Thomas. We deden een volledige rebranding: nieuwe domeinnaam, nieuwe look and feel en een nieuw logo. Dat heeft mijn lieve vriendin Steffie gemaakt. De naam is deze keer voor mij echt heel persoonlijk en speciaal. Niet alleen m'n geluksgetal, al m'n hele leven. Maar ook een link naar mijn verjaardag 24 maart. Natuurlijk ook niet onbelangrijk dat 24 By Yentl 24/7 shoppable is. Toch staat het getal 24 voor zoveel meer. Ik ben nauw bezig met numerologie. Het nummer 24 symboliseert thuis, veiligheid, liefde, schoonheid, comfort, relaties en de nodige dosis romantiek. Het zien van nummer 24 is een boodschap van de engelen, die je aanmoedigt om je enthousiasme en passie op je levenspad voort te zetten.

We gaan er met nieuwe energie tegenaan. De stijl blijft ongeveer behouden, al gaan we vooral vrouwelijkheid, jezelf comfy voelen in de stuks én tegelijk het klassevolle nastreven. Je zou me zo'n plezier doen 24 By Yentl te delen, met je familie, besties, je collega's,.. 

Het doet me zoveel pijn om afscheid te nemen van Lilalipsy, waar ik een jaar écht enorm hard aan gewerkt heb. Ik hoop dat jullie 24 by Yentl ook opnieuw in jullie hartje zullen sluiten.

Veel liefs, 

Yentl

 


Laat een reactie achter

×