Onze eerste Lilalipsy blog is een feit. Allereerst wil ik jullie bedanken om naar Lilalipsy te surfen. Onze online shop is met zoveel liefde gemaakt, net als onze Lilalipsy stuks, waarmee we niet kunnen wachten alles aan jullie te tonen.

Omdat ik tien jaar geleden gestart ben als blogger, leek het écht ideaal om er ook een fashionblog aan te koppelen. Hierin geef ik met plezier leuke modetrends, toffe ‘how to wear’-ideetjes én natuurlijk sneakpeeks achter de schermen. Via Instagram merkte ik al dat hier heel veel vraag naar was, dus dat gaan we koppelen in deze blogpost.

We beginnen met enkele trends, die we gespot hebben op de afgelopen modeweken en die ons ogen meteen prikkelden. Leuke musthaves, must needs & we beginnen met een must color!

Geef jezelf dit seizoen de krachtige look die je verdient met opvallende, onmisbare kleuren. Ontdek de nieuwe trendkleuren van dit seizoen: Cherry Red en Wild Berry. Ze zijn letterlijk én figuurlijk de kers op uw outfit. De kleuren zijn gedurfder, maar dat vind ik net leuk. Ik hou van specialere looks, tinten en details. Daar staan we hier bij Lilalipsy ook voor. We willen graag dagelijkse basics combineren met eyecatchers, die echt meteen aanspreken als je je kast opentrekt.

Dit is voor mij dé trendkleur, die liefst van al terugkomt in blazers, jurkjes én jawel suits. Mijn volgende blogpost gaat trouwens over suits: tips, tricks & how to wear them. In deze blogpost gaan we nog eventjes verder over eyecatchers die ook niet ontbreken tijdens dit najaar.

  • Plooien - we willen meer én meer classy naar het werk en weer eens wat anders dan de (oh-zo-comfy) sweat pants! De business-look is geüpdate met een getailleerde geplooide rokken en jurken, zwierig vrouwelijk gecombineerd met een tailored jasje of een mooi gebreide top.
  • Party time – strut your stuff! Riempjes met een zacht detail van steentjes, glitterende details, pailletten en zilver zijn de highlights op de catwalks, vaak met een theatraal thema Ik durf dagelijks een touch of glitter doen, maar het mag ook niet too much zijn. Tijdens events, maar vooral tijdens de feestdagen ga ik helemaal los. Dan moét er veel glitter te vinden zijn in mijn look. Hou zeker onze shopping pagina in de gaten, want ook hier gaan klassevolle looks met de nodige glitter passeren. Denk maar aan een cosy trui in zilver, glitterende blazers én dé party dresses bij uitstek. Lilalipsy voorziet je met de ideale look voor dit eindejaar.
  • Back to the 60’s - de swingende jaren zestig zijn terug met een moderne twist, compleet met monochrome en geometrische designs die tegelijkertijd sexy en het toppunt van mod chic zijn. Je legt vaak de link dat dit misschien te retro zal zijn, maar in tegendeel: de prints komen heel neutraal over, zeker als je deze combineert met een mooie effen gebreide coat, een stijlvolle blazer of gewoon met een leatherlook jacket.
  • Blijven breien – terugkerende trend maar dit jaar ligt de nadruk op comfortabele, maar vrouwelijke jurken, van kort tot lang, of met cut outs en transparant voor een meer gedurfde look, gebreide jurken zijn hot dit seizoen.
  • Leer – wordt bijna altijd geassocieerd met een stoerdere look en ook nu zagen we looks met een knipoog naar de jaren zeventig, punk en van top tot teen leren outfits. Volledig in leder vind ikzelf niet mooi. Daarin zal je me nooit zien verschijnen, maar leatherlook details vind ik wel top. Ze geven je outfit meteen een boost.
  • Patch it up – een bonte verzameling van kleur, vorm en geometrische stijl wordt één geheel door aan elkaar genaaide stoffen wat tot een soort futuristische bohemien mix leidt. Onze geprinte jurkjes gaan je hiermee alvast op weg helpen.

 

Geniet van het najaar én hou vooral onze shopping pagina in de gaten. Lilalipsy zit in de startblokken, maar wij gaan je overdonderen met leuke, nieuwe collecties – die niet seizoensgebonden worden aangevuld. Wij brengen doorheen het hele jaar niet te missen looks, voor ieder wat wils.

Liefs,

Yentl & team


Laat een reactie achter

×