We gaan dit najaar opnieuw losgaan met luipaardprintjes. Ik krijg dan énorm vaak de vraag hoe we deze best combineren. Wél, we kiezen bij 24 by Yentl vooral om de prints zo subtiel mogelijk te brengen. Niet all the way, want dit najaar is dat een no go. Subtiel, zodat het ook makkelijker te combineren valt. In deze korte blog, geef ik alvast graag enkele tips. 

Voeg wat extra felle kleuren toe, aan de subtiele print. We hebben geweldige tinten voorbij zien komen die het beste in de populaire dierenprint naar boven halen. Denk bijvoorbeeld aan roze, lichtblauw, rood of geel. Wij zijn vooral fan van het lichtblauwe, maar ook in het felroze krijg je geweldige eindresultaten. Je look zal een echte eyecatcher worden. 

Je kan ook gaan voor een touch of white. We denken dan niet aan spierwit, maar vooral aan gebroken wit. Dit gaat het geheel écht een classy touch geven. Maar toch, praktisch gezien is de luipaardprint een neutral. Of eigenlijk zijn het er drie in één: zwart, wit en bruin. Geen wonder dat het een perfecte match is met gebroken wit. De basiskleur geeft het speelse effect van de dierenprint een klassieke twist, met een draagbare everyday look als resultaat. Let's go ladies!

Als laatste vinden we de leatherlook ook helemaal hot and happening. Naast klassiek en speels, kun je de luipaardprint ook heel goed gebruiken voor een stoerdere look. Door te combineren met een leren broek of bikerjas krijgt de print een edgy randje – wat toevallig ook helemaal on-trend is op dit moment.

We brengen dit najaar nog wel wat leopard looks. Ze gaan altijd hard, dus wees er tijdig bij liefste klantjes.

Tot héél snel!

Yentl -xx


Laat een reactie achter

×